Terug naar de homepage

Ons verhaal


Weet je, het is altijd handig om te weten met wie je in zee gaat, vooral als het om zaken doen gaat. Laat me je wat meer vertellen over ons bedrijf, over mezelf en hoe we werken.

Ik ben Julian Groenendijk. Sinds 1989 ben ik ondernemer en ik had al vroeg door dat internet een gamechanger zou zijn in de zakenwereld. Mijn bedrijf was één van de eerste die online te vinden was. In die tijd bouwden we de websites nog helemaal zelf, met de hand. Dat was best een klus, maar o zo leuk, vooral dat baanbrekend bezig zijn. We waren echt anders dan de rest. Al snel merkten we dat mensen uit heel Nederland bij ons kochten. Dat was echt een ommekeer, van lokaal naar landelijk en zelfs internationaal. We hebben producten verkocht tot in Zuid-Korea, de Filipijnen, Martinique, de VS, maar ook dichterbij zoals Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Dat waren spannende tijden, waarin we een hoop hebben geleerd over online verkoop.

Persoonlijk contact en menselijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Wat je ook doet of verkoopt, het draait om vertrouwen en het opbouwen van langdurige, warme relaties. Vergeet je dat, dan zie je je succes snel verdwijnen. We doen zaken met mensen die dezelfde waarden delen, en dat werkt uitstekend. Respect, elkaar iets gunnen en vertrouwen, dat zijn de pilaren waarop Handelswinkel is gebouwd. Daar zijn we enorm trots op.

Ons assortiment is heel divers en steeds in beweging. We hebben verschillende gespecialiseerde webshops waar we van alles aanbieden. Daarnaast ondersteunen we ook andere ondernemers met de verkoop van hun producten of overstock. We maken dan gebruik van onze eigen platforms om die producten aan de man te brengen. Alles wat online gebeurt, regelen we zelf. We geloven echt dat er geen limieten zijn aan wat we kunnen bereiken.

Persoonlijke noot:
Ik ben super trots op al onze trouwe klanten. Als je nieuw bent bij ons, dan hoop ik van harte dat we iets moois voor elkaar kunnen betekenen en samen een plezierige samenwerking kunnen starten. Ik wens je veel plezier met shoppen en hoop je snel te zien in onze online winkel!

Hartelijke groet,
Julian Groenendijk
Eigenaar Handelswinkel