Ons Verhaal

Het is altijd fijn om wat achtergrond informatie te hebben als je wat wilt bestellen bij iemand die je niet kent en dat is logisch. Hier vind je wat meer achtergrond informatie over het bedrijf, de eigenaar en de werkwijze.

De eigenaar van Handelswinkel is Julian Groenendijk, al ondernemer sinds 1989. Julian zag al meteen dat het internet een enorme impact zou hebben op de manier zoals wij tegenwoordig zaken doen en als één van de eersten was het bedrijf van Julian dan ook online te vinden. De websites werden in die tijd nog helemaal met de hand gemaakt. Dat was een heidens karwei maar wel leuk. Zeker dat pionieren dat sprak Julian erg aan. Vooral omdat je op deze manier onderscheidend kon zijn. Mensen uit heel Nederland kochten ineens spullen bij ons en dat was natuurlijk een bijzondere ontwikkeling. Van lokaal naar landelijke verkoop. Later ook zelfs wereldwijd. We hebben spullen verkocht naar Zuid-Korea, de Filipijnen, Martinique, de VS maar ook dichterbij zoals Duitsland, Zwitserland, België, Frankrijk en ga zo maar door. Een bijzondere tijd waar veel praktijkervaring is opgedaan met online verkopen. 

Wat Julian altijd belangrijk heeft gevonden, en nog steeds, is de menselijke factor en het persoonlijk contact. Wat je ook doet, wat je ook verkoopt, het belangrijkste is vertrouwen en bouwen aan langdurige en vooral “warme” relaties. Als je dat vergeet dan is het einde van je succes in zicht. Wij doen zaken met mensen die dit ook zo zien en dat werkt uitstekend. Wederzijds respect, het elkaar gunnen van de handel en vertrouwen dat zijn de belangrijkste pilaren waarop Handelswinkel is gebouwd en daar zijn we enorm trots op.

Het huidige assortiment van Handelswinkel is heel divers. Via verschillende gespecialiseerde webshops worden de uiteenlopende producten online aangeboden. Tegenwoordig helpen wij ook andere ondernemers met het verkopen van producten of overstock. We maken dan gebruik van één van onze eigen platforms om de producten online aan te bieden. Online doen wij alles in eigen beheer. “The sky is the limit.”

"Ik heb heel veel fijne klanten, daar ben ik trots op."

Persoonlijke noot:
Onze trouwe klanten kennen ons verhaal, voor u als nieuwe klant hoop ik oprecht dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen en een plezierige samenwerking kunnen opbouwen. Ik wens u veel shopplezier!

Julian Groenendijk
Eigenaar Handelswinkel