Terug naar de homepage

Bezorgen

De goederen besteld bij Handelswinkel.nl worden op het door jou aangegeven adres afgeleverd in Nederland. Je ontvangt een track&trace code via de email om de zending te volgen. Bestellingen worden doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. Uitzondering hierop zijn de producten die een bewerking nodig hebben als personalisatie of naam- en nummer bedrukking en/of producten die bij de leverancier nabesteld dienen te worden. Mocht het product tijdelijk uitverkocht of niet te leveren zijn ontvang je automatisch een bericht.

Uitzonderingen

In december wijken de levertijden vaak af door de enorme drukte in de pakketbezorgingsbranche. Ook bij extreme weersomstandigheden kunnen levertijden uitlopen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Bezorger gemist?

Was je niet thuis op het moment dat de Pakket bezorger aan je deur stond? Dan heeft de bezorger een kaartje in je brievenbus gedaan met daarop een bericht met betrekking tot het alsnog verkrijgen van je pakket. 

Prijzen

Voor het bezorgen van je bestelling onder de €75,00 binnen Nederland wordt standaard € 6,75 in rekening gebracht.  (Bij alle bestellingen boven de €75,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Let op; kortingscodes zijn vaak niet geldig i.c.m. overige (kortings)acties. Alle prijzen in de webshop van Handelswinkel.nl zijn inclusief BTW